Instalacija i postavljanje kamera za video nadzor

Nakon što odlučite koje je najbolje mesto za postavljanje ip kamere za nadzor, važno je da pravilno instalirate ceo sistem. Ukoliko nemate iskustva sa elektronikom najbolje je da instalaciju prepustite stručnjacima. Postupak instalacije je u principu jednostavan i varira od modela do modela. Tako da ukoliko se malo razumete u elektroniku i pažljivo pratite uputstva instalacija sigurnosnih kamera neće predstavljati problem.

Sigurnosne kamere je najbolje montirati na zid ili neku drugu čvrstu podlogu da bi se izbegla iskrivljenost slike usled pomeranja podloge. Treba obratiti pažnju i na postavljanje objektiva kamere tako da udaljenost i fokus kamere budu optimalni.Nadzorne kamere koje se nalaze u spoljašnjem prostoru treba da imaju kućište radi zaštite od vremenskih prilika i vandalizma. Ukoliko snimljene materijale želite da odgledate kasnije potrebno je da sa kamerema povežete odgovarajuću opremu za snimanje i čuvanje video materijala.

Sigurnost je naš posao

Ugradnjom kamera rešićete važno pitanje bezbednosti i zaštite svoje porodice, posla i imovine. Naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odabarete nadzornu kameru koja najviše odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Izaberite da budete bezbedni i kontaktirajte nas.

Ostavite odgovor