VIDEO NADZOR PREKO MOBILNOG TELEFONA

mobilna-aplikacija-za-video-nadzor

Mobilni telefoni novije generacije vam mogu poslužiti da bilo kada i bilo gde pratite šta se dešava u vašem objektu.

Za praćenje video nadzora putem mobilnog telefona potrebno vam je sledeće:

  • Da imate instaliran sistem video nadzora
  • Da imate internet priključak na lokaciji gde vam se nalazi sistem video nadzora

POGLEDAJTE DEMO KAMERU NA VAŠEM TELEFONU ODMAH!

Šta čini sistem video nadzora

Sistem video nadzora obično čine kamere i uređaj za snimanje. Potrebno je povezati uređaj za snimanje na internet (dvr), ili ukoliko imate ip video nadzor (ip kameru ili nvr tj uređaj za snimanje). Povezivanje se vrši putem mrežnog LAN kabla.

 

IP video nadzor preko interneta

 

Nakon povezivanja uređaja na internet moramo obezbediti „vidljivost“ istih na internetu. Modemi-Ruteri koje nam provajderi daju na korišćenje dolaze fabrički sa mogućnošću prosleđivanja portova. U zavisnosti od provajdera imamo više tipova ovih Modema-Rutera. Mi smo napravili kratko uputstvo za prosleđivanje portova na SBB kablovskoj mreži. Uputstvo možete pročitati ovde.  Naravno stojimo vam na raspolaganju za podešavanje vašeg video nadzora kako bi ga pratili na mobilnom telefonu.

 

Aplikacija za mobilni telefon  (naziv aplikacije zavisi od proizvođača ugrađene opreme)

Ukoliko imate ugrađen Hikvision video nadzor na osledećem linku možete pogledati kako da instalirate aplikaciju na vaš telefon i pratite kamere. Pogledaj na ovom linku kako se podesava video nadzor putem aplikacije IVMS4500 za Hikvision uređaje.

Aplikacije koje mi koristimo podržavaju i Android i Iphone telefone

ivms4500        gdmss

Ukoliko nemate instaliran video nadzor pozovite nas kako bi se dogovorili oko optimalnog rešenja za vaš objekat.  Na stranici Upit za cenu možete opisati vaš objekat i dobiti okvirnu ponudu.