Cene paketa video nadzora

Video nadzor je jedan od koraka u zaštiti imovine koji služi kao prevencija a i kao dokaz u slučaju eventualnih problema. Sistemi koje ugrađujemo su proverena rešenja svetskih proizvođača opreme za video nadzor. Svaki od sistema koje ugrađujemo se može pratiti putem telefona, dovoljno je samo da na lokaciji posedujete internet.

Na ovoj stranici možete naći pakete video nadzora i saznati njihovu cenu. Cene osnovnog video nadzora kreću od 220 € i zavise od broja kamera, njihove rezolucije, dužine snimanja itd.

Pored ekonomičnih paketa za manje korisnike, nudimo vam profesionalne ip sisteme video nadzora za velike proizvodne pogone, skladišta, čuvanje perimetra itd. Molimo da nas kontaktirate kako bi sagledali vaš objekat, procese i na osnovu toga kreirali odgovarajuću cenovnu ponudu za vas.

Za sva pitanja nas možete kontaktirati telefonom ili poslati upit. Stojimo vam na raspolaganju za projektovanje sigurnosnih sistema, pripremu dokumentacije za nabavku itd.

Obezbedite vašu imovinu

Video nadzor za stan

Kamera se postavlja ispred ulaznih vrata i prati prilaz vratima. Kamera je dan/noć tako da može videti i u mraku. Metalne je konstrukcije i poseduje IK10 stepen zaštite od vandalizma. Uređaj za snimanje je kapaciteta 4 kanala, tako da kasnije možete dodati do 3 kamere. Aplikacija za praćenje je besplatna. Cena već od 220 € !

Video nadzor za lokal

Idealan za manje lokale  tj sve manje objekte gde će 2 kamere obezbediti prostor oko objekta ili u samom objektu. Sistem se sastoji od uređaja za snimanje, memorijske jedinice, 2 HD kamere kao i napojnog bloka. Za više informacija kliknite na sliku ispod. Cena već od 270 € !

Video nadzor za kuću

Idealan za manje kuće, lokale, manje magacine.. tj sve manje objekte gde će 4 kamere obezbediti prostor oko objekta ili u samom objektu. Sistem se sastoji od uređaja za snimanje, memorijske jedinice, 4 HD kamere kao i napojnog bloka. Cena već od 325 € !

Video nadzor za kancelariju

Video nadzorni paket namenjem  opštem nadzoru kancelarijskog prostora. Sistem se sastoji od uređaja za snimanje, memorijske jedinice, 3 HD kamere kao i napojnog bloka.