Video nadzor cene sistema 

 

Video nadzor je jedan od koraka u zaštiti imovine koji služi kao prevencija a i kao dokaz u slučaju eventualnih problema. Sistemi koje ugrađujemo su proverena rešenja svetskih proizvođača opreme za video nadzor. Svaki od sistema koje ugrađujemo se može pratiti putem telefona, dovoljno je samo da na lokaciji posedujete internet. 

Pored ekonomičnih paketa za manje korisnike, nudimo vam profesionalne ip sisteme video nadzora za velike proizvodne pogone, skladišta, čuvanje perimetra itd. Molimo da nas kontaktirate kako bi sagledali vaš objekat, procese i na osnovu toga kreirali ponudu za vas.

Za sva pitanja nas možete kontaktirati telefonom ili poslati upit. Stojimo vam na raspolaganju za projektovanje sigurnosnih sistema, pripremu dokumentacije za nabavku itd. 

 

Video nadzor za stan cena već od 220,00 eur

Idealan za stanove ili mesta gde je jedna kamera dovoljna za početak. Kamera se postavlja ispred ulaznih vrata i prati prilaz vratima. Kamera je dan/noć tako da može videti i u mraku. Metalne je konstrukcije i poseduje IK10 stepen zaštite od vandalizma. U stanu se na prigodnom mestu postavlja uređaj za snimanje (kapaciteta 4 kanala, tako da kasnije možete dodati do 3 kamere) na koji se kamera priključuje.Uređaj snima do 30 dana unazad. Takođe je potrebno priključiti internet u uređaj za snimanje kako bi mogli da ga pratite putem telefona ili računara van kuće. Aplikacija za praćenje je besplatna.  Cena ovog povoljnog paketa je samo 220,00 eur . Za više informacija o kompletu video nadzora za stan kliknite na sliku.

Cena video nadzor kompleta za stan bez ugradnje

 

Video nadzor za kuću cena već od 325,00 eur

Idealan za manje kuće, lokale, manje magacine.. tj sve manje objekte gde će 4 kamere obezbediti prostor oko objekta ili u samom objektu. Sistem se sastoji od uređaja za snimanje, memorijske jedinice, 4 HD kamere kao i napojnog bloka. Za više informacija kliknite na sliku ispod.

Cena video nadzor kompleta za kuću bez ugradnje

 

Video nadzor za lokal cena već od 270,00 eur

Idealan za manje lokale, manje magacine.. tj sve manje objekte gde će 2 kamere obezbediti prostor oko objekta ili u samom objektu. Sistem se sastoji od uređaja za snimanje, memorijske jedinice, 2 HD kamere kao i napojnog bloka. Za više informacija kliknite na sliku ispod.

Cena video nadzor kompleta za lokal bez ugradnje

 

Profesionalni IP sistemi nadzora – Video nadzor vrhunskih performansi i kvaliteta

Imate projekat u toku? Pozovite nas kako bi vam predložili odgovarajuće rešenje. Idealan sistem za državne institucije,fabrike, pogone, skladišta, zahtevne rezidencijalne korisnike.. Megapikselne rezolucije sa odličnim kvalitetom detalja slike. Kamere sa naprednim senzorima i pravim WDR funkcijama, video analitikom u sebi, IO ulazima i izlazima.

profesionalni video nadzor geovision

 

Video nadzor koji se uklapa sa vašim željama i finansijskim mogućnostima

Pozovite nas ili popunite upit za cenuNaši inženjeri će vas kontaktirati i obići objekat kako bi kreirali sigurnosni sistem nadzora po vašoj meri. U mogućnosti smo da vam obezbedimo svaki vid opreme i usluge počev od ekonomične vrste video nadzora pa do profesionalne opreme.

video nadzor upit cena

 

Cenovnik kamera za video nadzor i prateće opreme

Cene su informativnog karaktera. Molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail-a ili telefonom ukoliko želite da se bolje informišete o samom proizvodu i uslovima plaćanja.

Pogledaj

Uverite se u kvalitet slike pre nego što preduzmete bilo kakve korake u nabavci sistema video nadzora. Pogledajte DEMO kameru na svom telefonu odmah! Pozovite nas ukoliko vam je potrebna bilo kakva konsultacija!

                                      mobilna-aplikacija-za-video-nadzor                     spoljna kamera za video nadzor


 

VELIKI IZBOR OPREME ZA VIDEO NADZOR. PAKETI VIDEO NADZORA SA UGRADNJOM NA TERITORIJI BEOGRADA I CELE SRBIJE.