IP kamere Beograd cene

IP Kamere

Šta su ip kamere i ip video nadzor?  Saznajte više o ovoj novoj tehnologiji

IP kamere i ip video nadzor je izraz za sigurnosni sistem koji pruža mogućnost nadgledanja i snimanja video i audio zapisa putem računarske mreže (LAN  ili Wan mreže).

Prost IP video nadzor zahteva barem jednu ip kameru (ili analognu kameru sa video enkoderom-video serverom),računarsku mrežu,switch,PC za nadgledanje,i softver za snimanje i skladištenje materijala.

Pročitaj više o ip kamerama

VIDIMte®

 

Proaktivna zaštita – Video monitoring 

VIDIMte® servis bez inicijalnih ulaganja

Zaštite svoju investiciju

Rentiranje sistema

 

 

Saznaj više o VIDIMte® servisu
Montaža ip kamere

Prodaja i ugradnja sistema IP video nadzora

Prodaja i ugradnja sistema ip video nadzora na teritoriji Beograda i cele Srbije. Dozvolite da naš stručni tim sagleda situaciju, napravi finansijsku ponudu koja vam odgovara i nakon toga realizuje instalaciju sistema nadzora. Za više informacija i cene kliknite ispod

Pročitaj više

POTREBAN VAM JE ALARMNI SISTEM?

Alarmni sistemi za stanove,kuće,lokale …

Alarm je jedan od prvih koraka u zaštiti imovine od provalnika.Osnovna namena jednog alarmnog sistema je preventiva tj odvracanje potencijalnih provalnika.Sistemi koje ugrađujemo su proverena rešenja i ona su našla primenu u svim vodećim bankama,institucijama itd.

Pročitaj više
Cloud kamere za video nadzor

CLOUD IP KAMERE ZA VIDEO NADZOR

Cloud kamere omogućavaju da ne brinete o vašem sistemu nadzora. Snimanje se vrši na našim cloud serverima, snimak je uvek dostupan. Montaža je brza i jednostavna. Aplikacije za vaš mobilni telefon, računar – pristupite kamerama uvek i svuda.

Pročitaj više

Cloud kamera uživo – Omladinskih Brigada – Novi Beograd

IP kamere za nadzor po povoljnoj ceni.  Mogućnosti strimovanja uživo, snimanje na cloud, HD rezolucija.

Poslovanje sa nama vam donosi sledeće benefite

 • IP kamere najnovije generacije
 • Kvalitetna oprema
 • Konkurentne cene
 • Stručna ugradnja
 • Garancija

google__strana         youtube_kanal        facebook_strana

BAZA ZNANJA

Posetite našu bazu znanja i informišite se o video nadzoru.Saznajte šta znače različiti izrazi poput dvr,ip kamera,hd-tvi,hd-cvi, ip video nadzor,rezolucija 720p,Full HD

Video nadzor cena

UPIT ZA CENU

Popunite kratki upitnik i dobićete kompletnu ponudu na email.Ubrzo po dobijanju upita,naš komercijalista će specijalno za vas kreirati ponudu sigurnosnog sistema


Vreme je da prestanete da brinete !   Ugradite ip kamere za video nadzor

Da li ste ikada osećali blagi napad panike ili uznemirenost kada treba da ostavite svoju kuću ili poslovni objekat na neko vreme? Da li ste se nakon zaključavanja vrata vraćali da proverite da li ste zaista obezbedili svoju imovinu? Da li strahujete od provale, pljačke ili oštećenja svojih dobara.  Ako je vaš odgovor da, pravo rešenje za vas je ugradnja ip kamere za video nadzor.  

 

PROČITAJ – VODIČ ZA KUPOVINU SISTEMA VIDEO NADZORA 

 

Kamere za video nadzor najzaslužnije su za pad stope kriminala u oblastima gde su instalirane. Bez obzira da li su nadzorne kamere instalirane na kućiposlovnom objektu ili drugoj površini, one odvraćaju počinioca od namere da izvrši krivično delo jer pružaju dokaze u slučaju da je šteta već pričinjena.

Koliko su korisne kamere za video nadzor najbolje govori podatak da zakonski propisi odavno nameću obavezu instaliranja nadzornih kamera na javnim površinama, u javnim institucijama a od skoro i sva javna dešavanja i manifestacije moraju biti pokrivene  ip kamerama za video nadzor.

Pokretna ip kamera PTZ

Šta konkretno dobijate ugradnjom ip kamera za video nadzor?

Ukoliko ste zaista zabrinuti za bezbednost i želite da u svakom trenutku znate šta se zbiva u vašem domu ili poslovnom prostoru, kamere mogu umanjiti vašu zabrinutost. Ugradnjom nadzornih kamera dobijate mogućnost da uživo pratite sve što se dešava kod kuće ili na poslu a snimljeni video materijal možete kasnije i pregledavati.

Brojne su koristi koje možete imati od ugradnje kamera. Možete snimati bukvalno svaki ćošak svoje kuće ili radnje, možete videti ljude koji prilaze vašoj kući a možete čak i uhvatiti lopova na delu.

Pored navedenog, postavljanjem ip kamera za video nadzor dobijate:

 •      sprečavanje nedozvoljene radnje ili materijalne štete
 •      video dokaz krivičnog dela
 •      zaštitu i nadzor nad decom
 •      nadzor i kontrolu nad zaposlenima
 •      uočavanje propusta u organizaciji i obavljanju posla
 •      podršku alarmnom sistemu radi potpune bezbednosti
 •      povećanje vrednosti imovine
 •      bezbedan i dostojanstven život i rad bez stresa

Odaberite kameru za video nadzor koja vam najviše odgovara

Pre nego što investirate u video nadzor, potrebno je da razmislite o tome koje oblasti vašeg doma ili poslovnog objekta treba nadgledati. Sledeće pitanje koje traba razmotriti je potreban broj kamera za video nadzor, kao i pitanje da li kamere treba da prate aktivnosti na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Ako vam treba nadgledanje samo jedne prostorije, jedna kamera može biti sasvim dovoljna. Medjutim, ukoliko treba da pazite na više različitih delova kuće ili objekta, uključujući i površine na otvorenom trebaće vam i više nadzornih kamera. Takodje, kvalitet slike je uvek bitna stavka o kojoj treba razmišljati kao i kvalitet snimljenog i reporodukovanog materijala.

Vrste kamera za video nadzor

Osnovna podela kamera za video nadzor je na žične kamere i bežične kemere. Žičnne kamere su malo teže za instaliranje i manje diskretne jer postoji mogućnost da se vide zalutale žice ukoliko nisu dobro kamuflirane što može dovesti do sabotaže. Medjutim, njihova slika je uvek kvalitetna obzirom da signal ne putuje kroz vazduh nego kroz kabal.

Bežične  kamere su fleksibilnije, lakše za ugradnju i zapravo predstavljaju spoj kamere i računara u jedan uredjaj odnosno mrežni video sistem. Ovaj sistem u potpunosti koristi sve prednosti digitalne tehnologije i pruža konstantan kvalitet slike od kamere do korisnika.

dome ip kamera 5Mpix

Sigurnosne kamere za video nadzor mogu biti različitog oblika i veličina. Veće i vidljivije kamere obično se instaliraju na otvorenom prostoru i u oblastima gde ljudi znaju da su pod video nadzorom. Kamere mogu biti male i skrivene unutar nekog predmeta, ali u tom slučaju treba obratiti pažnju na zakonske propise koji uglavnom zabranjuju tajna snimanja. Pored unutrašnjih i spoljašnjih, nadzorne kamere mogu biti dnevne, noćne, sa fiksnim objektivom ili objektivom koji pokriva široko područje i drugo.

Instalacija i postavljanje kamera za video nadzor

Ugradnja-ip-kamera

Nakon što odlučite koje je najbolje mesto za postavljanje ip kamere za nadzor, važno je da pravilno instalirate ceo sistem. Ukoliko nemate iskustva sa elektronikom najbolje je da instalaciju prepustite stručnjacima. Postupak instalacije je u principu jednostavan i varira od modela do modela. Tako da ukoliko se malo razumete u elektroniku i pažljivo pratite uputstva instalacija sigurnosnih kamera neće predstavljati problem.

Sigurnosne kamere je najbolje montirati na zid ili neku drugu čvrstu podlogu da bi se izbegla iskrivljenost slike usled pomeranja podloge. Treba obratiti pažnju i na postavljanje objektiva kamere tako da udaljenost i fokus kamere budu optimalni.Nadzorne kamere koje se nalaze u spoljašnjem prostoru treba da imaju kućište radi zaštite od vremenskih prilika i vandalizma. Ukoliko snimljene materijale želite da odgledate kasnije potrebno je da sa kamerema povežete odgovarajuću opremu za snimanje i čuvanje video materijala.

Sigurnost je naš posao

Ugradnjom kamera rešićete važno pitanje bezbednosti i zaštite svoje porodice, posla i imovine. Naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odabarete nadzornu kameru koja najviše odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Izaberite da budete bezbedni i kontaktirajte nas.

Cloud Solutions doo


IP kamere – šta su ip kamere i ip video nadzor?

 

IP video nadzor je izraz za sigurnosni sistem koji pruža mogućnost nadgledanja i snimanja video i audio zapisa putem računarske mreže (LAN  ili Wan mreže).

Softver za  nadgledanje,snimanje i skladistenje video-audio materijala je vrlo bitna komponenta sistema ip video nadzora.Uslovi za softver se mogu razlikovati zavisno od broja ip kamera,skalabilnosti,zahtevanih performansi i mogucnosti integracije sa drugim sigurnosnim sistemima

Axis ip kamera

Resenja obicno pocinju od jednog PC pa do naprednog klijent/server baziranog softvera koji pruza podrsku za vise istovremenih korisnika i stotine ip kamera.

Kao što je to slučaj sa digitalnim kamerama, rezolucija ip kamera se povećava tokom vremena. Multi megapikselne ip kamere su danas dostupne sa rezolucijama od 1, 2, 3, 5 i čak 11 megapiksela. Ovakve rezolucije ip kamera su stvorile veliku prednost nad klasičnim analognim kamerama pošto sočiva koja bi mogla da pruže dovoljnu oštrinu slike koja bi mogla da se poredi sa ip kamerama od 5 Mpix i više još uvek nisu dostupna. 

IP kamere  se mogu opisati kao kombinacija kamere i računara. One beleže i prenose slike direktno preko IP mreže, omogućujući pri tom ovlašćenim korisnicima da lokalno ili udaljeno vide, sačuvaju i upravljaju videom preko standardne infrastrukture IP bazirane mreže.
IP kamere imaju sopstvenu IP adresu. Povezane su na mrežu i imaju ugrađen web server, FTP server, FTP klijent, e-mail klijent, upravljanje alarmom, programabilnost, i još mnogo toga. IP kamera ne mora biti povezana na PC, jer funkcioniše nezavisno od njega, i može biti postavljena gde god postoji IP konekcija.

Poređenje IP i analogne kamere

Analogna kamera je nosilac jednosmernog signala koji se završava na DVR uređaju i nivou obrade, dok je IP kamera dvosmerna, i integriše se sa ostatkom sistema do visokog stepena u datom okruženju.

IP kamera komunicira istovremeno sa nekoliko aplikacija da bi izvršila različite zadatke, kao što su kretanje ili slanje različitih tokova videa.
 
Mobotix ip kamera

Ugradnjom IP sistema za video nadzor stiču se brojne prednosti:

 • Pregled situacije unutar i oko objekata u velikoj rezoluciji
 • Prevencija i odvraćanje potencijalnih počinilaca aktiviranjem određenih IO modula
 • Snimci incidenta kao dokazni materijal u velikoj rezoluciji
 • Automatsko alarmiranje slanjem email-a, SMS-a, aktiviranje radnji putem IO
 • Dobijanje statističkih podataka (People Counter, Heatmap)
 • Mogućnost integracije sa drugim sistemima (alarmni sistemi, kontrlola pristupa, dojava požara)

U našoj ponudi ip kamera prednost dajemo brendu GEOVISION sa Tajvana. Kamere su kvalitetno izrađene, senzori kamera su vrhunski, softver bez bagova.. Video menadžment softver savršen, lak za samu instalaciju, lak za rukovanje. Kvalitet slike odličan. Pored Geovision-a, tu su brendovi kao što je LTS koji predstavlja odličan odnos cena-kvalitet, neprikosnoveni Axis, odlični svetski kinezi Hikvision i Dahua kao i mnogi drugi.

Geovision ip kamere     LTS ip kamere    Axis ip kamere  Hikvision ip kamere dahua ip kamere

Pozovite nas i saznajte koje povoljnosti možete dobiti za vaš projekat.

 

 


ZAŠTITE  ŽIVOT, ZAŠTITE IMOVINU I MIRNO SPAVAJTE!

Da li ste skoro prelistali neki od dnevnih listova? Pljačke, provale, nasilje, postali su ljudska svakodnevnica. Oni koji čine ovakva zlodela veruju da neće biti otkriveni i osudjeni jer protiv njih nema dokaza. Upravo zbog toga, ugradnjom ip kamera i video nadzora, opasnost da se ovako nešto može desiti višestruko se umanjuje.

Video nadzor jedan je od najefikasnijih sistema preventivne zaštite od kriminalnih radnji svake vrste. Najnoviji statistički podaci govore da instaliranje video nadzora može dovesti do smanjenja stope kriminala za čak 48%.dobiti_video_nadzora

Ulaganjem u video nadzor ulažete u svoj život, svoju imovinu i svoj posao!

Ubrzan razvoj modernog društva sa sobom donosi i povećan rizik po imovinu i živote ljudi. Stoga, odgovornost svakog čoveka jeste da preduzme sve raspoložive mere da zaštiti imovinu i obezbedi siguran i kvalitetan život svojoj porodici, zaposlenima i sebi.

Rezultati studije britanskog odeljenja za statistiku (British RDS HO)kažu da ugradnja video nadzora vodi do smanjenja broja provalnih kradja prosečno za 57%, kriminalnih šteta za 37% , a kradja vezanih za vozila 50%. Prema tome, uspostavljanje video nadzora ima za cilj, ne samo zaštitu sopstvenog života i imovine, nego i izgradnju sigurnijeg, pravednijeg i tolerantnijeg društva.

Šta konkretno dobijate ugradnjom video nadzora?

Brojne su koristi koje vam donosi instaliranje video nadzora na privatan ili poslovni objekat. Ovo je deset dobrih razloga za sigurniji život i rad:

 • Sprečavanje kriminalnih radnji

Vidljivo označen i instaliran video nadzor na poslovnim objektima, sprečiće potencijalne počinioce da izvrše krivično delo. Statistike pokazuju da počionioci krivičnih radnji uvek biraju manje obezbedjene lokacije, obzirom da postavljene ip kamere blokiraju nameru izvršenja krivičnog dela usled straha od sankcije.

razbojnik provala zaštita video nadzor

 • Otkrivanje počinioca

Efikasan video nadzor omogućava i bržu identifikaciju izvršioca krivičnog dela od strane nadležnih organa. Na ovaj način ubrzava se procesuiranje počinioca a u skladu sa tim i naplata osiguranja i povraćaj štete.

 • Veća produktivnost zaposlenih

Postavljene kamere povećavaju produktivnost zaposlenih i motivišu na rad. Zaposleni neće više “gubiti” vreme na poslu a granica izmedju onih koji “otaljavaju” posao i onih koji vredno rade je jasno vidljiva, tako da raste produktivnost zaposlenih i motivacija za rad.

 • Roditeljska kontrola

Video nadzor postao je pouzdan partner roditeljima u kontroli, vaspitanju i zaštiti dece. Roditelji mogu lako da pristupe video nadzoru i provere da li njihovo dete vreme provodi učeći ili gledajući televizor. Pored toga, roditelji se mogu uveriti i kako se prema njihovoj maloletnoj deci ponašaju osobe kojima su povereni na čuvanje, a koja im to ne mogu sama saopštiti, npr.  deca predškolskog uzrasta.

 • Zaštita od kriminalnih radnji zaposlenih i smanjenje odgovornosti

Video nadzor će vam omogućiti da lako otkrijete ukoliko neki od vaših zaposlenih radnika čini nedozvoljene radnje poput neovlašćenog prisvajanja novca iz kase, iznošenja robe iz radnje, oštećenje imovine i drugo. Na ovaj način počinilac se lako otkriva dok se ostali zaposleni štite od eventualnih optužbi i drugih neprijatnih dogadjaja.

 • Zaštita intelektualne svojine

Još jedna veoma važna prednost video nadzora jeste i zaštita intelektualne svojine od kradje, kopiranja i zloupotrebe. Vaše poslovne ideje i strategije biće zaštićene od pokušaja konkurencije da na nedozvoljen način dodje do njih. Kamere postavljene na strateškim mestima mogu pratiti snimanje i prenos podataka sa računara tako da će svi pokušaji odavanja vaših poslovnih tajni biti osujećeni.

 • Daljinsko upravljanje i pristup nadzoru sa bilo kog računara i mobilnog telefona

Savremeni sistemi video nadzora omogućavaju pristup i podešavanje parametara video nadzora putem smart moblilnih telefona i računara. Daljinskim putem možete podešavati osvetljenje, termostat, uključivanje i isključivanje. Možete primati bezbednosna upozorenja i obaveštenja, pratiti uživo snimanje sigurnosnih kamera i drugo.

Video nadzor na mobilnom telefonu

 • Unapredjenje poslovanja uočavanjem propusta u organizaciji posla

Bitna prednost sistema video nadzora je u tome što imate mogućnost da pratite način odvijanja i obavljanja posla. Na ovaj način možete otkriti propuste u organizaciji rada i druge nepravilnosti što vam omogućava da  preduzmete  potrebne mere na otklanjanju takvih nedostataka.

video nadzor za industriju

 • Poboljšanje usluga analizom navika i potreba potrošača

Putem video nadzora možete analizirati navike i potrebe potrošača i klijenata, njihove sklonosti i reakcije i u skladu sa tim unapredjivati svoje poslovanje.

ip kamere video analitika

 • smanjenje stresa – miran san i povećanje osećaja sigurnosti

Najbitnija prednost video nadzora jeste preventivna zaštita i povećanje osećaja sigurnosti. Pod parolom “bolje sprečiti nego lečiti”, postavljanjem video nadzora odvratićete moguće  počinioce od njihove namere a sami ćete se osećati zaštićenije i slobodnije.

Imajući sve navedeno u vidu, video nadzor je odličan izbor da povratite kontrolnu nad svojim životom i poslovanjem. Energiju koju ste do sada trošili na brigu o bezbednosti imovine i ljudi iz svog okruženja, sada možete usmeriti na unapredjenje poslovanja i podizanje kvaliteta života uopšte.

Izaberite neki od naših sistema video nadzora i mirno spavajte i sigurno živite.