Demo video nadzor

Treba vam video nadzor? Ne znate koje kamere vam trebaju, šta je sve od opreme potrebno? Koji je sistem baš pravi za vas? Pozovite nas ili popunite upit za cenu.

Uverite se u kvalitet slike pre nego što preduzmete bilo kakve korake u nabavci sistema video nadzora. Pogledajte DEMO kameru na svom telefonu odmah! Pozovite nas ukoliko vam je potrebna bilo kakva konsultacija!

Kako bi omogućili da vidite kvalitet slike, a da sve ne bude prazna priča tipa “ ma ja kad ti instaliram kamere ima sve da vidiš “ a posle se ne vidi ništa ili to nije ona slika kakvu ste vi očekivali.. mi smo došli na ideju da vam kreiramo DEMO nalog na sistemu video nadzora. Ovako možete pogledati kamere uživo , videti kvalitet slike, upoznati se malo sa aplikacijom na telefonu…

Kamera koju ćete videti je rezolucije 2 megapiksela, dan/noć sa ir diodama, postavljena je na visini od 4m.

Da bi ste testirali naš demo, potrebno je da preuzmete aplikaciju za vaš mobilni telefon. Aplikacija se zove NVMS7000 . Možete je skinuti sa android marketa ili apple store-a

VIDEO UPUTSTVO

Ako i vi želite da pratite svoj objekat putem mobilnog telefona i imate kvalitetan video nadzor koji će biti stručno ugrađen molim vas javite se kako bi zakazali sastanak.