Alarmni sistemi za stanove, kuće, lokale, fabrike …

 

Alarmni-sistemi

Alarm je jedan od prvih koraka u zaštiti imovine od provalnika.Osnovna namena jednog alarmnog sistema je preventiva tj odvracanje potencijalnih provalnika.Sistemi koje ugrađujemo su proverena rešenja i ona su našla primenu u svim vodećim bankama,institucijama itd.

Naša kompanija ugrađuje alarmne sisteme koji su dizajnirani i proizvedeni u EU tj. Italiji. Ovakvi sistemi su pouzdani, nemaju lažne alarme, kvalitetni su i laki za korišćenje. Postoji mogućnost aktiviranja i deaktiviranja alarmnog sistema putem mobilne aplikacije.Paradox alarm za kuću je jedno od boljih rešenja po sistemu cena-kvalitet.Pored AVSelectronics, Paradox alarma nudimo i proverene Crow alarmne sisteme,napravljene u Izraelu,takođe vrlo odličan odnos cena-kvalitet.

Ukoliko ste instalater alarmnih sistema posetite sledeću stranicu i vidite sve pogodnosti – alarmnisistemi.org

zastita-spolja

 

Na ovoj stranici mozete naci preporuku potrebne alarmne opreme za zaštitu vašeg objekta sa uslugom ugradnje.

Zemlje porekla alarmnih sistema : AVSelectronics (Italija), Paradox (Kanada) kao i Crow (Izrael).

Posetite naš specijalizovani sajt koji se bavi alarmnim sistemima i saznajte više o alarmima na sledećoj web adresi –www.alarmnisistemi.org


Ukoliko niste sigurni koji paket vam odgovara pozovite nas ili posaljite upit i mi cemo napraviti individualnu ponudu samo za vas.

 

Paket: Alarm za stan je predviđen za ugradnju u stanove koji su na višim spratovima i kojim je potreban jedan detektor pokreta koji će u slučaju provale ulaznih vrata detektovati istu i oglasiti sirenu i pozvati vlasnika. Ovakav alarm se sastoji od alarmne centrale, šifratora putem koga se sistem aktivira ili deaktivira, detektora pokreta, unutrašnje sirene i rezervnog napajanja. Sistem se povezuje na vašu fiksnu telefonsku liniju.  Više o ovom sistemu pročitajte tako što ćete kliknuti na sliku na kojoj piše alarm za stan.

alarm za stan sa ugradnjom

 

Paket: Alarm za lokal je idealan za manje lokale ( koji se sastoje od prodajnog prostora i manjeg magacinskog dela). Ovaj alarmni sistem dolazi sa 3 detektora pokreta koji se smeštaju u prostor. Opciono je dodavanje glass break detektora koji možete detektovati lom stakla tj razbijanje izloga.Pored detektora u paketu dolazi alarmna centrala, šifrator, rezervno napajanje, unutrašnja i spoljašnja sirena. Ovaj alarm se povezuje na fiksnu telefonsku liniju i vrši dojavu na predefinisane brojeve telefona u slučaju aktivacije.

alarm-za-lokal

 

Paket: Alarm za kuću je predviđen za manje kuće koje je potrebno obezbediti od provale. Sistem se sastoji od 4 detektora pokreta koji se razmeštaju po prostorijama koje treba obezbediti od uljeza. Pored detektora sistem čine alarmna centrala, rezervno napajanje, šifrator, unutrašnja i spoljna sirena. Alarm se povezuje na fiksnu telefonsku liniju i vrši dojavu u slučaju aktivacije.

alarm-za-kucu

 

Paket: Alarm za kuću sa spoljnom zaštitom, razlikuje se od prethodnog paketa zato što pored unutrašnja 2 detektora pokreta ima dodatne spoljne detektore. Spoljni detektori pokreta se montiraju na zid kuće i štite svaki otvor ( prozor, terasna vrata..) , ovi detektori se nazivaju još i zavesa detektori zato što je njihov snop detekcije kao zavesa. Oni neće reagovati ukoliko ima pokreta u dvorištu već samo ako neko pokuša da uđe u vaš dom preko prozora, varat od terase itd. Ovaj sistem možete koristiti i kada ste u kući, tako što ćete aktivirati samo spoljnu zaštitu. Opciono – moguće je dodati spoljne detektore za zaštitu dvorišta tj otvorenog prostora.

alarm-za-kucu-perimetar

Alarmi za veće objekte sa spoljnom (zaštita perimetra) i unutrašnjom zaštitom su takođe dostupni, molim vas pozovite nas ili pošaljite upit kako bi kreirali odgovarajuću ponudu za ovakav sistem. 

Bežični alarmni sistemi – obezbedite svoj stan ili kuću sa bežičnim alarmnim sistemom nove generacije. Bežični senzori sa dvostrukom komunikacijom omogućavaju korisniku da zna kada je baterija u njima skoro prazna i da je na vreme zameni. Daljinska komanda olakšava aktivaciju sistema.

Žični ili bežični sistem?

Naša preporuka je žični alarmni sistem i razlozi za su sledeći

  • povoljniji od bežičnog
  • pouzdan bez prekida u komunikaciji
  • napajanje je centralno bez zamene baterija u periferijama

Bežični sistem prednosti:

  • ukoliko je vaš dom sređen i ne postoji mogućnost provlačenja novih kablova
  • brzina montaže sistema 

 

 

Opcija: Kontrola putem telefonaSvaki od paketa je moguće nadograditi i upravljati alarmom putem telefona. Dogradnjom sistema sa IP modulom dobijate ovu funkcionalnost. Aplikacija se instalira na vaš telefon i putem nje možete paliti i gasiti sistem ma gde god da ste. Aplikacija podržava i pregled IP kamera, tako da možete lako proveriti da li je alarm u vašem objektu stvaran ili lažan. Molim pozovite nas kako bi vam dali odgovarajuću ponudu za ovu opciju.

alarmni-sistem-aplikacija

Svaki alarm ima telefonsku dojavu,ukoliko nemate fiksnu liniju preporucujemo ugradnju dodatnog GSM modula

Alarmni-sistemi